Седмица на благотворителността е един амбициозен проект, който стартирахме през 2016 година с идеята да го превърнем в традиция и ежегодно събитие за града през всяка първа седмица на Юни. В рамките на седмицата се организират различни събития като концерти, коктейл, лов на съкровища, изложби, уроци като всички събрани средства се даряват за предварително избрана кауза.

Миналата година успяхме да съберем почти 4000 лева за ремонт на дома за Медико-социални грижи за деца във Виница. В Седмицата всеки има възможност да се включи и с лична инициатива като дари събраните средства за каузата. Примери за реализирани успешни лични инициатива са благотворителна вечеря, фотосесия, продажба на ръчно правени бонбони и др. Всеки собственик на бизнес също може да подкрепи идеята ни като дари част от оборота си през тази Седмица за каузата или дари част от своята продукция, за да подкрепи реализацията на някое от събитията.

За повече информация посетете сайта на събитието Седмица на Благотворителността: www.sedmica-na-blagotvoritelnostta.weebly.com

20160612_130114
Дует

Седмица на Благотворителността 2017

Между 5 и 11 Юни очаквайте поредицата от интересни събития, които сме подготвили за тази година! Ще имате възможност да се включите в ежегодния коктейл, лов на съкровища и надиграване по народни танци. Сред партньорите ни са Мисия Промяна, PTPI - The Dolphins, клуб по танци Моряците. Очаквайте скоро и пълната програма на Седмица на Благотворителността 2017

Седмица на благотворителността 2016

Каузата, която избрахме за първата седмица на благотворителността беше ремонт на отделението за недоносени деца към ДМСГ “Виница”. Партньори в реализирането на тази Седмица бяха Мисия Промяна, PTPI the Dolphins, Сдружение “За теб”, клубове по танци “Моряците” и “Авентура”.
Заедно успяхме да поставим едно запомнящо се и успешно начало на проекта като реализирахме благотворителен коктейл, лов на съкровища, спортни мероприятия, арт- работилница и танци на отркито, в които се включиха над 500 души и събрахме почти 4000 лева.

Благородни спонсори на събието бяха: Винарна "Варна", ресторанти “Немо”, “Капитол кетъринг”, “Мосю Бриколаж”, Висше училище по мениджмънт (ВУМ)- гр. Добрич, Escape Room и други.

Седмица на благотворителността

Updated on 2017-03-18T21:31:42+00:00, by semonade.