Нашата Мисия

Да помагаме на младите хора в тяхното лично и професионално развитие, като им предлагаме различни възможности за обучение и активно участие в живота на общността. Да популяризираме дарителството и доброволчестото и да стимулираме гражданите да участват и инициират промяна на статуквото. Да осигурим среда и възможност за хората в неравностойно положение да живеят равноправен и достоен живот. Да правим добро винаги, където и когато можем!​


Екип:

 

Кунка е родена на 13.12.1985 година в гр. Пловдив. Завършва Френска Езикова гимназия в Пловдив, след което отива да учи и живее във Варна, където получава магистърска степен в специалност "Социален Мениджмънт"от ТУ- Варна.

За себе си: "Вярвам, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.  Затова, докато порастваме, не трябва да забравяме да мечтаем. Надявам се с нашата дейност да успеем да помогнем на много хора, които се намират на кръстопът в своя живот и своята кариера."

 

Николинка Димова -  Зам.- председател на Управителния Съвет и Ръководител проекти

Николинка Димова работи в сферата на консултиранете относно възможностите за финансиране по Европейски програми и разработване и управление на проекти. Завършила е ТУ Варна и специализиран курс „Маркетинг и мениджмънт на финансовите услуги” към Междунарoдния банков институт.

 


Финансови отчети

2016

 

About

Updated on 2017-04-24T19:04:42+00:00, by semonade.